MCDONALD'S DORDRECHT CENTRUM

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 2543 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Dordrecht Centrum. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 18:33 We hebben gebeld, de antwoord was: ja je hebt 2 uur tot nu toe gewacht en misschien gaat nog lang duren. Je ben niet de enigen..." Jammer voor mij en voor iedereen dat moet zo veel wachten en wachten... de kinderen waren niet blij en we ook niet...
24 mei 2024 om 18:57 Eete was koud
24 mei 2024 om 14:53 Het blijft blijkbaar moeilijk om het eten warm bij de mensen te krijgen. Gezien de vele reacties die daar over gaan. Is daar niet wat op te verzinnen, qua warm houden?
23 mei 2024 om 20:27 Eten was koud
23 mei 2024 om 20:13 Heel erg lang gewacht
22 mei 2024 om 14:37 Super ervaring gehad! Hele vriendelijke bezorger! Was heel snel geleverd (40 minuten van Dordrecht centrum naar Zwijndrecht/Heerjansdam). Ja het voedsel was niet meer gloeiend heet, maar ik denk ook niet dat je dat op zo'n afstand mag verwachten!
21 mei 2024 om 19:20 Drinken omgevallen en gelekt, verkeerde saus gekregen. Het blijft erg ingewikkeld voor het personeel om eenvoudige instructies op te volgen
20 mei 2024 om 21:29 Wederom al het drinken ondersteboven en gelekt. Netjes te woord gestaan door filiaalmanager die er niets aan kan doen, het probleem ligt echt bij de bezorging.
19 mei 2024 om 23:21 De burger kwam koud aan. De bezorger wist niet waar die zijn moest en reed ook nog mijn huis voorbij. Zonde van het geld!
19 mei 2024 om 20:36 Patat was koud. Burgers waren nog redelijk warm. Bezorgtijd bij bestellen was 1 uur. Werden er bijna 2.
18 mei 2024 om 21:24 Top
18 mei 2024 om 21:17 Eten kwam koud aan en cola had gemorst in de tas