MCDONALD'S DORDRECHT CENTRUM

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1570 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Dordrecht Centrum. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 22:54 Vriendelijke bezorger. Eten op tijd en op temperatuur.
1 okt 2022 om 20:39 Bezorger heeft een kwartier bij me schuur staan wachten en zeggen dat ik geen deurbel heb echt mega slecht eindstand geen eten was helemaal Koud. Klantenservice neemt als het goed is nog contact met me op
1 okt 2022 om 17:46 Koude burger en kleffe friet
1 okt 2022 om 14:31 Niet tijdens etenstijd bestellen dan is je bestelling compleet warm en snel bezorgd
30 sep 2022 om 17:09 Eten koud en verkeerde bestelling gekregen
29 sep 2022 om 20:27 Het eten klopte voor de tweede keer niet 1 keer hele bestelling niet en nu zijn ze friet vergeten
29 sep 2022 om 19:43 Mijn bestelling kwam optijd. Maar het eten was niet heel warm meer.
28 sep 2022 om 8:39 Prima allemaal, vrij snel en compleet. Niet tijdens etenstijd bestellen helpt, dan is het niet druk en krijg je wel wat je besteld :-p
27 sep 2022 om 22:57 50 minuten gewacht aardig bezorger bestelling was weer kut en weer een verkeerde bestelling? Is het zo druk of wat? Je geef toch geen verkeerde bestellingen dit is de 2e x ben er klaar mee en dit noem ik geld verspilling! Nooit meer bestelli jammer w
26 sep 2022 om 20:51 Optijd en eten was nog lekker warm
26 sep 2022 om 20:37 Veeel te laat en alles was koud.
26 sep 2022 om 0:55 Super slecht! Dingen vergeten. Geen smaak äan de milkshake en patat ijskoud Als je dan opbelt moet je de vergeten dingen zelf komen ophalen* wat niet ging* ja dan hrb je pech. Zo slecht!